top of page
Troldtekt.jpg

Troldtekt

SUNDT INDEKLIMA SIDEN 1935

 

Hos Troldtekt A/S har vi siden 1935 designet, udviklet og produceret Troldtekt akustikplader – af naturlige, lokale materialer og under moderne, miljøskånsomme forhold. Vores produkter udvikles og produceres i Danmark og forhandles i en lang række lande over hele verden.

Vores vision er at være trendsætter inden for intelligente akustikløsninger med fokus på et bæredygtigt indeklima. Derfor udvikler vi nye løsninger i tæt samarbejde med fagspecialister, arkitekter og andre byggerådgivere.

 

For os er det vigtigt at tage ansvar for samfundet omkring os – også for vores egen skyld. Vi tror på, at virksomheder gør det godt ved at gøre godt. Derfor har vi sat vores ansvarlige indsatser i system ved at tilslutte os FN’s Global Compact, som er verdens største frivillige initiativ for virksomheders samfundsansvar.

 

Det bæredygtige designkoncept Cradle to Cradle er en central del af vores forretningsstrategi. Konceptet fokuserer på, at materialer skaber merværdi for miljøet, samfundet og forretningen. Gennem vores samarbejde med det internationale forsknings- og rådgivningsinstitut EPEA sikrer vi, at vores aktiviteter er i overensstemmelse med de internationale Cradle to Cradle-principper.

 

Vi er en del af en koncern med ambitiøse klimamål

Troldtekt har siden 2022 været en del af den børsnoterede irske byggekoncern Kingspan Group, der har aktiviteter i over 70 lande. Med sit program Planet Passionate har Kingspan opstillet ambitiøse klimamålsætninger, der er i tråd med Troldtekts Cradle to Cradle-strategi. I 2030 skal Kingspan være en virksomhed uden affald til deponi og have en CO2-neutral produktion uden netto-udledninger.

troldtekt
bottom of page